Miresevini në shkollën Dhosi Liperi

Shkolla e mesme e përgjithshme “Dhosi Liperi” ka filluar aktivitetin e saj në vitin shkollor 1966-1967 si shkollë e bashkuar me 3 vjecaren me një drejtori të përbashkët. Në kushtet e zhvillimit të arsimit të mesëm u bë e domosdoshme hapja e një klase të mesme profesionale...

Miresevini

Artikull Kryesor

Gjithashtu dhe shumë nxënës të tjerë u paraqiten denjësisht në olimpiadat e lëndëve të tjera si: fizikë, kimi, histori,gjuhë frënge,biologji etj. Ajo që vihet re së fundmi është frenkuentimi i rregullt i shkollës nga nxënësit. Numri i mungesave dhe largesave nga orët e mësimit është reduktuar shumë. Nxënësit kane shfaqur një shkallë qytetarie të lartë në mirmbajtjen e bazës materiale të shkollës dhe ambjenteve të brendshme dhe të jashtme të shkollës. Gjatë vitit shkollor nxënës kanë zhvilluar aktivitete sportive të ndryshme si kampionate volejbolli dhe futbolli. Gjatë orëve të shërbimit komunitar ata janë angazhuar vullnetarisht ne pastrimin e oborrit të shkollës dhe mirmbajtjes së tij.

Gjithashtu dhe shumë nxënës të tjerë u paraqiten denjësisht në olimpiadat e lëndëve të tjera si: fizikë, kimi, histori,gjuhë frënge,biologji etj. Ajo që vihet re së fundmi është frenkuentimi i rregullt i shkollës nga nxënësit. Numri i mungesave dhe largesave nga orët e mësimit është reduktuar shumë. Nxënësit kane shfaqur një shkallë qytetarie të lartë në mirmbajtjen e bazës materiale të shkollës dhe ambjenteve të brendshme dhe të jashtme të shkollës. Gjatë vitit shkollor nxënës kanë zhvilluar aktivitete sportive të ndryshme si kampionate volejbolli dhe futbolli. Gjatë orëve të shërbimit komunitar ata janë angazhuar vullnetarisht ne pastrimin e oborrit të shkollës dhe mirmbajtjes së tij.

1965

viti i ndërtimit

16

mësuese

86

nxënës të diplomuar

2

nxënes ekselent

Te Rejat e Fundit

Aktivitetet

Nxenesit me te mire

Naim Frashëri

"Trupi shëndoshet me të punuar, mendja ndriçohet me të mësuar."

Naim Frashëri