Konkurs në histori e gjeografi me rastin e 105 vjetorit të pavarsisë së Shqipërisë dhe 73 vjetorit të çlirimit ndërmjet klasave paralele. Koncert letraro artistik me rastin e 105 vjetorit të pavarsisë, dhënia e stimujve për konkursin.

Personat përgjegjës: B.Hilviu , A.Hasani , D.Bardhi , Sh.Psatha